ÇANAKKALE DERNEĞİ

Çanakkale İl Derneği

akademik işbirliği

Teknik elemanları ve akademik personeli destekleyerek ve işbirliği yaparak Teknik, Mimari, şehircilik, Yerel yönetim, Mühendislik, Sosyal, Ekonomik, İktisadi v.b alanlarda her türlü proje üretir, ürettirir, destekler, katkıda bulunur veya iştirak eder.

teknik işbirliği

Halen mevcut ve ileride kurulacak yerli ve yabancı, özel ve resmi kuruluşlar, ticaret ve sanayi odaları, odalar, borsalar, meslek teşekkülleri, vakıf, dernek, sendika, birlik işbirliği yapar.

gelecek nesiller

Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için teknik, ekonomik,sosyal ve iktisadi konularda araştırmalar yapar, bunu teşvik edici mahiyette panel, konferans, seminer, kurs, açık oturum, forum, sempozyum, şenlikler, yarışmalar, anma törenleri düzenler.

Amaç

Derneğimizin amacı

Çanakkale ve Çanakkalelilerin, Teknik, ekonomik, sosyal, kültürel ve iktisadi alanda gelişmeleri takip ederek gerekli çalışmaları yapmak suretiyle Çanakkale ve üyelerinin teknik, sosyal, ekonomik, iktisadi alanda gelişmesine ve daha ileri bir düzeye ulaşmasına yardımcı olmak amacı ile kurulmuştur.

etkinlik

Faaliyetlerimiz

Çanakkale Derneği, Çanakkale ve üyelerinin teknik, ekonomik, sosyal ve iktisadi alanda gelişimi temin etmek amacıyla her türlü teknik, ekonomik, sosyal, iktisadi, kültürel ve hukuki alanda araştırmalar yapar, yaptırır veya yapılmasına katkıda bulunur.

Faaliyetlerimiz

Ayşe ÖZTEMUR
Ufuk BİRCAN
Öğretim üyesi
Mustafa Selim UYANIK
İdari işler müdürü

Derneğimize üye olmak, faaliyetlere katılmak için formu doldurunuz.